Netherlands  Sweden  Portugal  Italy  Spain  Greece  France  Germany  
Order Hotline: 01858 880888
Free UK Delivery
 
Kikoys...


Help & Info


Kikoy Co. Newsletter
Be the first to hear about special offers and new products...
 
Womens Group
Kikoy Knotting Womens Group
Kikoys lovingly knotted with care!
 
Welkom
De Kikoy Company en het gelijknamige internationale merk breiden uit en er zal steeds meer van onze web site vertaald worden in JOUW taal. Als je de volledige web site wilt bekijken dan zul je dit in het Engels moeten doen. In je eigen taal kunnen we je een voorproefje geven van de Kikoy Co en zn opwindende collectie en geschiedenis met links naar sommige belangrijke paginas binnen onze site.

Ontdek de cultuur van Kikoys door onze web site te bezoeken. Leer de traditie en geschiedenis van een Kikoy, de Oost-Afrikaanse versie van een omslagdoek, pareo of sarong, te begrijpen.

Kikoys zijn prachtige geweven katoenen doeken, rechthoekig van vorm. Van oudsher een kledingstuk voor mannen heeft de Kikoy zich nu ontwikkeld tot een onmisbaar kledingstuk voor mannen en vrouwen van alle maten en leeftijden. Er zijn honderden manieren om een Kikoy te dragen en ontelbare gebruiksmogelijkheden van een omslagdoek tot een draagriem, van een tulband tot een strandlaken of van een afdekkleed tot een gordijn. Verwelkom het ethos van Kikoys!

Kikoys zijn een exclusief produkt van de Oost-Afrikaanse kust, m.n. Kenia waar ze worden geweven van de fijnste katoen uit de regio.
De Kikoy Company heeft een serie Kikoys ontwikkeld die allen de oorsprong van de Kikoy weergeven in combinatie met de eisen voor de kleding van vandaag de dag: comfort, stijl en vernieuwing.

Een Kikoy (ook bekend als kikoi) is zeker geen eenvoudige rechthoekige doek van 100% katoen maar een kunstwerk genspireerd door de levendige kleuren van de kuststrook in dit gebied. Door het gebruik van oude methoden gecombineerd met nieuwe kleurechte verf zijn onze Kikoys fantastisch!

We hebben dit fantastische materiaal genomen en er een serie produkten mee gemaakt; prachtige strandtassen, mooie lichte en comfortabele Kikoy broeken en verschillende stijlen, korte broeken en rokken. Ook hebben we het Kikoy strandlaken van 100% katoenen badstof aan een kant en 100% Kikoy aan de andere. Onze King Kikoy is de ideale beddesprei of grand foulard over uw bank, met Kikoy kussens om te combineren of om een contrast aan te brengen. Al onze Kikoy produkten zjn gemaakt van 100% gekamde katoenen Kikoys, zacht en levendig in struktuur en kleur. Heel makkelijk te dragen, koel en licht, met een dessin dat overal en altijd door iedereen gedragen kan worden.
 
  Payment methods
Content copyright The Kikoy Company 2000 - 2018
Website by net magik