Netherlands  Sweden  Portugal  Italy  Spain  Greece  France  Germany  
Order Hotline: 01858 880888
Free UK Delivery
 
Kikoys...


Help & Info


Kikoy Co. Newsletter
Be the first to hear about special offers and new products...
 
Womens Group
Kikoy Knotting Womens Group
Kikoys lovingly knotted with care!
 
Välkommen
The Kikoy Company och sitt internationella märke utvidgar sig och inom kort kommer vi att översätta mer och mer av våra sidor till ert språk. Om du vill se hela vår site så måste du läsa de på engelska. På ert språk hoppas vi ge er en känsla av vad The Kikoy Co är, och sitt spännande utbud och historia, samt länkar till några av de viktigaste sidorna inom vår site.

Upptäck Kikoy-kulturen genom att utforska vår site; lär dig Kikoyens tradition och historia, en öst-afrikansk version av en sjal, pareo eller sarong.

Kikoyer är mycket vackra stycken av vävd bomull, rektangulära i formen. Tradionsenligt är det ett plagg för män, som nu har utvecklat sig till ett plagg för alla åldrar, storlekar, både män som kvinnor, pojkar som flickor! Det finns hundratals sätt att ha en Kikoy på sig, och en massa andra användingar för dem; från sjal, till turban eller badhandduk, från sängöverkast till gardiner, ta till dig Kikoyens alla möjligheter!

Kikoyer är speciella för den öst-afrikanska kusten, speciellt Kenya, där vi väver dem i regionens finaste bomull. The Kikoy Company har utvecklat ett utbud av Kikoyer som omfattar dess ursprung kombinerat med dagens normer för kläder; bekvämlighet, mode och innovation.

En Kikoy (eller Kikoi som de också kallas) är ingalunda bara en rektangel av 100% bomull.De är inspirerade av den kenyanska kustens sprudlande färger, och genom att kombinera tradionella metoder med dagens färgfasta färgämnen så blir våra Kikoyer underbara konstverk!

Vi har använt detta underbara material och skapat ett stort utbud av produkter, som våra Fantastiska Strandväskor, otroligt lätta och bekväma Kikoy Byxor i många olika stilar, såväl som shorts och kjolar. Vi har också skapat en Kikoy Badhandduk, med 100% bomullsfrotté på ena sidan och 100% Kikoy på den andra. Våra King Kikoyer är perfekta som sängöverkast, eller täck över din soffa med en King Kikoy och matcha, kontrastera eller komplettera med Kikoy Kuddar. Alla våra Kikoy produkter är gjorda av våra 100% kardad bomulls Kikoyer, mjuka och sprudlande både i färg och kvalité. Mycket enkla att ha på sig, svala och lätta i en design som kan användas av vem som helst, när, var och hur man vill.
 
  Payment methods
Content copyright The Kikoy Company 2000 - 2018
Website by net magik